Víla z parku

Víla z parku

Anotace: To nejnádhernější stvoření slzu v úsměv promění.

Na lavičce v parku,
poznal jsem nádherné to stvoření.
Připadala mi jako Jana z Arku,
nemeškal jsem a ujal jsem se místa vedle ní.

Jakoby kdo jsem věděla
a tak tam jen tak seděla.
Seděla a nesmělá se zdála,
když si neustále s vlasy hrála.

Nohami brouzdala se travou pokrytou rosou,
která hladila tu dívku bosou.
Hladila ji a šimrala,
jakoby v dolíčcích úsměv jí hledala.

V dolíčcích jež náhle zmizely,
když vstříc rtům mým se vydaly.
Když první polibek mi dala,
plakala a přitom se usmívala.
Autor greapy, 07.04.2010
Přečteno 384x
Tipy 9
Poslední tipující: Rootness, ilona, Miroslav M Souček, robbiP, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané!Tleskám a těším se na další kousek:)

26.04.2010 21:47:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí