Kytarové sólo...

Kytarové sólo...

Anotace: nikdy nezapomenu. Zřejmě si to nikdy nepřečteš, ale ono to je jedno...

Chce se mi brečet ze všech pocitů, které se mi honí hlavou.
Ovládají mé tělo a slzy v očích plavou
Zrovna je půlnoc, doba truchlivá
Vzpomínám si na tu chvíli, i když byla jen prchlivá
Hladil si mě a objímal, neříkej že ne!
Při zvuku kytary mé tělo si vždy vzpomene
Dobře si pamatuji na ten okamžik pouhý
trval jen chvíli, ale byl plný touhy...
Autor Sorrow, 17.12.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné a tak upřímně krásné

18.12.2005 13:56:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí