Zrzavá

Zrzavá

Anotace: Zrzka s rovnátky

Všechno zrzavé mi chutná
Pivo, chipsy, mirinda, ty
Tvoje vlasy a pihy
Jednou jsem uklouzl na plovoucí podlaze
Modré mraky se mohou jít vycpat
byla zrzavá
Jako ta voda z kohoutku
Čekám až přeteče
Chtěl bych se s tebou vyspat
Sám byl i Ježíš
Prodám plasmu i duši
Nikdo neuteče
Autor fisico, 07.04.2010
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí