O pohádce

O pohádce

Anotace: Taková z které jeden nic nepozná :-))

O pohádce

Pár veršů, pár slok
pro Tvoje oči.
A jako jeden společný krok,
když někdo přes vodu skočí.

Pohádku o něčem, čemkoli,
četl bys rád,
tak budu psát cokoli,
sám si umíš se slovy hrát.

Ale není to jedno,
v Tobě se nevyznám
a není mi radno,
tak jako Ty, nic nepřiznám.

O panence na poníkovi,
pohádka z daleka,
nebo O princi na sloníkovi,
možná taky vyleká.

O andělu se zlatými vlasy
nebo O čertovi nejmilejším,
jeho úsměv vzal si
a promíchal ho se vším.

A pohádka o Tobě?
Stačí báseň snad.
Jedna už v předchozí době,
vznikla a tak se nebudu opakovat.
Autor Juřinka, 07.04.2010
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Demedalex
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné

21.04.2010 22:01:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí