Budu tu pro tebe,

Budu tu pro tebe,

Anotace: Budu tu vždy když budeš potřebovat.

Skrz temnotu a rozbité sklo
Přijdu si pro tebe, stačí jen říct
A budu tam stát
Jen pro tebe,

Milion mil mezi našimi životy,
Nás nemůže uchránit před našimi utrápenými srdci
zapečetěnými láskou,
Panebože, přidej, miláčku.

Tvoje jméno.
Volám..
Pro tvou lásku.
Padám... na kolena.

A když budeš plakat, budu ti držet hlavu vztyčenou,
budu po tvém boku.
Budu tvůj anděl strážný.

V zahradě osamělé lásky..
Budu na tebe čekat, dokud nenadejde chvíle..
Kdy tě uvidím smát se..
Jen pro mě..

Láska a ztráta obejmou bolest
Svoje slzy nemůžeš skrýt v dešti
Budu tam
Jen čekej, moje lásko

Dokud tě neuvidím smát se
Jen pro mě
Dokud tě neuslyším dýchat
Klidně a volně
A dokud neusneš
Nenechám tě se trápit
Autor Mausik, 07.04.2010
Přečteno 845x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Vanilková Ninja, ilona, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

opravdu jako od anděla :-)

04.05.2010 08:58:00 | Vanilková Ninja

Měla by kdyby byla moje:/ bohužel odešla ale má láska tu stále pro ní je.

09.04.2010 11:44:00 | Mausik

Ta se má:-)))

08.04.2010 07:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí