Tak zmaten..

Tak zmaten..

Anotace: .. jako teď

Tak zmaten, jako teď, nikdy jsem nebyl
- řekněte, byli jste najednou víckrát?
když jsem se před chvilkou v zrcadle šklebil
nemoh jsem vědět, že pak budu sbírat

z plazmatu střepy s mým portrétem můřím
na Slunci zrcadlo každýmu bouchne
nebudu plakat, slz radši se zdržím
ať pláčou hvězdy, já jsem přece hoch, ne?

jeden z těch střepů ven ze Slunce vylít
s paprsky světla se slil, kousek bytí
mého mi ukrad, já nechci se mýlit
snad si Tě najde.. snad najde své kvítí
Autor Petbab, 08.04.2010
Přečteno 322x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koza, carodejka, Holis, labuť, Psavec, Květka Š., Flamy, Boudicca, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slzy nejsou hřích ... ST

09.04.2010 16:49:00 | Koza

Moc hezké.

08.04.2010 20:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí