Mé prázdné řádky

Mé prázdné řádky

Anotace: o nicotě

Mé prázdné řádky
zůstanou navždy
dokud je vlastně
nespolkne prach,
Umět se narodit
to zvládne každý
a umět zemřít?
Z toho mám strach.
Do Tvého těla
zvolna se vkrádám,
padají mraky
za skřeku vran.
Život je sklenka
tak křehká, strádám
kdy vyjdem z brány
všech věčných bran?
Život je krátkým
dotekem Země,
svou dlaní setřeš
z čela mi pot:
„nemysli,“ řekneš
„přitul se ke mně,“
a přání čehý
zůstává HOT.
Autor Saummur, 18.12.2005
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Neboj se....tvoje řádky nezůstanou NIKDY PRÁZDNÉ !

12.01.2006 23:19:00 | Hana Trnková

Whow!!! Dost dobré...

18.12.2005 18:39:00 | buffool

Zkus to rozdělit do slok ... je v tom obrovská pravda. Líbí!

18.12.2005 13:47:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí