Nemocná láskou

Nemocná láskou

Anotace: Vyznávám se zvláštně...

Jsi jako nemoc,
která se usadila pod kůží
a nevyléčí ji žádný lék.
Neexistuje.
Možná jiní mají vztek.
Ale já tě zbožňuji.
Nechci opustit tuhle svou chorobu.
To ani nejde.
Ztratit nejcennější osobu.
Jen tak.
Z nudy.
Píšu různé bludy.
O tom, že svět bez tebe.
Neaspiruje na nebe.
Ale dokud mám po kom toužit.
Donutím čas se jen ploužit.
Abych umírala dobu dlouhou.
Na tebe.
Umřu nevyléčitelnou touhou…
Autor Prinzeschen, 08.04.2010
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Houda, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí