Milostný vrah

Milostný vrah

Anotace: milostný vrah

Viděla hvězdy, viděla nebe
Srdce její chtělo jen tebe

Viděla ulici, viděla dům
V duchu si říkala, ty jsi jen můj

Viděla dveře, viděla byt
Už konečně chtěla tě mít

Viděla pokoj, postel v ní ženu a tebe
Cítila jak srdce její splašeně tepe

Slyšela miláčku, slyšela ach!
A tak stal se z ní tvůj milostný vrah.
Autor Susanna, 08.04.2010
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, Izza, Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí