Láska Bolí

Láska Bolí

Anotace: bolí a kdo říká ,že ne tak jí neprožil

Láska Bolí!!!

Večer vezmeš slečnu k stolu
nejsi k sobě upřímný
víš co čekáš od večera
ale jí to nepovíš.

Pak si jako překvapen
pokud slečna první mluví
na sebe si vlastně naštván
jen tím ,že chceš to samé.

Teď si teprv v situaci
kterou ty si naplánoval
akorát si nepočítal ,že to může být..

Vlastně nebojíš se slečny,které si ty to chtěl říct
jen si před ní nedokážeš
ubrat ze své mužné chlouby
raději se zesměšníš.

V celku nejde popsat a už vůbec naplánovat
slovo ,které schováváš
slovo co ti duši hladí a nechceš ho vyslovit

Proč ti tolik vadí slovo které tolik miluješ
vždyť si na něj život čekal
a když ty ho neřekneš
řekne ti to druhá strana pro kterou s ho schovával.

Nehoď lásku přes palubu protože ty miluješ
nechtěj říci pravé slovo
bez něho ty poznáš svět.
Autor Miroslav M Souček, 08.04.2010
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí