Usínat vedle Tebe...

Usínat vedle Tebe...

Anotace: .. něco jako báseň..

Sbírka: Básně pro mou Lásku...

Temná noc mě ke spánku nutí…
Ale mé Srdce se temnou nocí brodí..
A na Tvou tvář mě nutí myslet…

Myšlenka po myšlence stále mě nenechají spát..
Tolik jich je, jako hvězd na nebi..
Ba dokonce i více jich je…
Každá, každičká patří jen Tobě…

Slabý noční vánek mi vlasy hladí…
Shora dolů, pomaloučku tak chladný…
A nenechá mě spát… Husí kůži mi nahání…
Jako každý Tvůj dotek…
Ale Tvůj dotek je krásnější…
Nečekaný, Něžný, je Milejší…

Ležet vedle Tebe a Probouzet se s Tebou…
To si přeji tááááák moc… že se to slovy nedá vyjádřit…
Autor Salma, 08.04.2010
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí