Kolik máš vlasů

Kolik máš vlasů

Anotace: ...stačila by jedna noc?

Sbírka: Třesky plesky

Až by uvízl ve spárech noci
poslední paprsek sluneční
rozňal bych na stole svíci
však víš… přeci tu sváteční

Za svitu plápolajícího plamene
vlásek po vlásku bych ti spočítal
svázal je do jednoho pramene
a s ránem polibek ti do něj dal

Asi zvláštní to noci strávení
aspoň bych však neměl můru
zapomněl na všechna trápení
ale ty bys nevydržela vzhůru…
Autor Matty09, 08.04.2010
Přečteno 372x
Tipy 14
Poslední tipující: Lioness, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, Koza, Sidonie89, Niky88, carodejka, Házté, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučká, něžná.

09.04.2010 18:10:00 | Psavec

Polibek do vlasů má v sobě obrovskou dávku něžnosti .. ST

09.04.2010 18:00:00 | Koza

Pořád jich mám mooooooc.

08.04.2010 23:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí