Tak často

Tak často

Anotace: Tak, po malé odmlce další jeden můj pokus o sonet.

Často, když spím, hraji
si s loknami tvých vlasů
v barvě, co nosí havrani
ze starých dobrých časů.

Často, když spím, hledím
do tvých očí jiskřivých,
okouzlen jako vždy předtím,
v těch časech minulých.

Často, když spím, líbám
tvé sladké horké rty
podobny divokým vlnám,
co přinesly zkázu Atlantidy

Nemohu jinak, než jen hlopupě snít,
tys nechtěla mě ve svém životě mít.
Autor Rampa.Tau, 09.04.2010
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: Marsinka, susana načeva, Aro, Labanda, jaroslava anna, JohnyD., CULIKATÁ, Agniezka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toť ona minulost, ke které se tak často v myšlenkách vracíváš?

Krásně procítěné!

15.04.2010 20:13:00 | Aro

ST tak to bych mohla číst denně ;-)

15.04.2010 19:17:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí