Už jen přátelé

Už jen přátelé

Anotace: Vážím si tě i nadále a děkuju za vše...MTR<3

Každým dnem
vážím si tě víc...
...je to Navždy,
chtěl jsi to tak říct?!

Tvé obětí a polibky
jsou pro mě vším,
děkuji za spojení
se srdcem mým.

Jsme přátelé
co rádi se mají,
je těžké zapomenout,
když až do dna se znají.

Pomáháš mi v těžkých chvílích
a já se snažím oporou ti být.
Budu tu vždy pro tebe,
chci i nadále vedle tebe jít.

Každým slovem mám tě rád
mi dáváš naději a lásku,
je jedno jakým způsobem
miluješ mě jako kamarádku.

Děkuju za dny co byli jsme spolu,
kolikrát jsme prošli Václavák
nahoru i dolu...:-D

A vždy sme se smáli
a štastni sme byli,
možná víc než dnes,
ale to bylo jiný!

Navždy, jsem slíbila,
tak snad se mi to splní,
že ty a já napořád
budem si rovní...jako lidé, přátelé jenom svoji!
Autor Bereniké, 09.04.2010
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Zasr. romantik, PPetrushka, CULIKATÁ, Květka Š., Larey, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

03.11.2010 13:30:00 | PIPSQUEAK

To dobře znám:-).Hezké.

09.04.2010 20:50:00 | CULIKATÁ

Hezké :-)

09.04.2010 19:05:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí