Obraz blázna

Obraz blázna

Anotace: ...

Jen ty a já, já a ty.
Někdy, někde, někam jdeme.
Snad na sebe nezapomeneme.
Až půjdem ráno každý sám.
Jen já a ty, ty a já.
Jsme obraz, který nemá rám.
Myslíš, že tě jen tak dám?
Nepřipustím žádný zvrat.
Nenechám tě zamávat.
Jen ty, já, my.
Pár tahů štětcem do prázdna.
Jestli mě máš za blázna,
tak to vlastně chápu.
V tvém pohledu tápu.
V pohledu, co nezebe.
Víš – jsem blázen do tebe.
Autor Prinzeschen, 09.04.2010
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí