Váhám

Váhám

Anotace: bez rýmu...

Už jen malý kousek od cíle
a najednou stojím
nevím jak dál
něco mě táhne zpět
jak poznat kam zamířit?
Cest je mnoho
jen jedna je správná
jen jedna mě dovede k vyvolené.
Nemohu… já nemohu
vymanit se z bludného kruhu
zůstanu stát a počkám
co přinese čas…
Autor Happyvoves, 09.04.2010
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: komantytapel, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy je lepší než zůstat stát... jeden velký krok dopředu udělat ;)

10.04.2010 00:15:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí