Jsem kámen...

Jsem kámen...

Anotace: ...na tvé cestě

Jsem jen kámen...
kořeny omotaný... v cestu zašlapaný...
deštěm omytý... vodou omletý...

Jsem jen kámen...
na tvé cestě vpřed...
kam že? Teď nevíš hned...
...Amen! neříkej a vrať se zpět...

...na rozcestí
kdes stála a ani nevíš kolik ti bylo...
let...

Jsem kámen...
...nevláčej mě s sebou...
...kopni mě vpřed nebo zpět...
...vrhni mě vzhůru ať okusím vítr
...ať zažiji let...

HNED!

Proč mě držíš v dlaních a slaným deštěm omýváš mé pukliny...

jsem kámen, tak jdi - říkám jdi!
Jsi bez viny!
Autor Cybermud, 09.04.2010
Přečteno 403x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., Demedalex, Unyle Pěl, Caracol, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st...

10.04.2010 00:07:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí