On

On

Anotace: Jeden čin řekne více než desítky slov.

Sedět blízko vedle tebe,
poslouchat tvůj hlas,
jen vnímat doteky, třesot sebe,
cítit všechno zas.

Tvář- ty rysy tvojí tváře.
Přejet je lehce prstami.
Je to jak příkaz, nutkání žháře.
Dívat se na tebe potají.

Rty, co mě něžně líbají,
oslovují, mluví směle,
odpověď k otázkám hledají-
by měly mne líbat po celém těle.

Oči, jimiž se díváš na svět,
jež přivřeš při setkání našich rtů,
jimiž mě svádíš , musím se chvět.
Topím se v moři rozpaků.

Rukama, kterými k sobě mne tiskneš,
těmi mne po vlasech hladíš.
Děkuji za to, že se mnou jseš,
v těžku mi vždycky poradíš.
Autor Live to fight, 09.04.2010
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, ilona, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí