M.T.O

M.T.O

Anotace: Miluj..Trp..Odpouštěj...

MILUJ...Jen toho kdo ti lásku
oplatí.Nikdy nehledej zradu
která ti v člověku nesedí.
Vrať se pokaždé na stejné
místo,pokud miluješ máš
v sobě jisto.Dokaž,že ti
není nikdo lhostejný,má-li rád
je jen nesmělí.Dej mu šanci
ať Tě přesvědčí.Že milovat je
nejhezčí....

TRP...S citem co v sobě dusíš
Navenek dej znát jen co musíš
Nauč život bojovat s bolestí
Nikdy neříkej že je to neštěstí
Sám se neper o přízeň osudu
Nech vše plynout jako po molu
Ta bolest ti řekne..já už jdu...

ODPOUŠTĚJ...S rozumem a s citem
Nikdy se neotoč zády k lidem
Daruj vždycky druhou šanci
Sám poznáš že nejsi v konci
Nenech nikdy lásku klečet
A život v dlaních snadno brečet
Odpusť pokud můžeš každému
Obzvlášť sobě samému....

Proto Miluj..Trp a Odpouštěj...
Autor Kett, 10.04.2010
Přečteno 384x
Tipy 15
Poslední tipující: P.P.S., Larey, sobý hnusec, Psavec, labuť, hašlerka, Robert S., Petbab, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpustit sobě samému je to nejtěžší, co znám.

12.04.2010 12:46:00 | sobý hnusec

ale já si prostě nemůžu odpustit tu asociaci s malým tanečním orchestrem...

11.04.2010 18:06:00 | Já Esther Ruth

krásná slova..ST!

10.04.2010 18:45:00 | hašlerka

báseň-dar.. děkuji

10.04.2010 17:26:00 | Petbab

Já bych raději jenom milovala,ale to by nikdo nikomu nesměl ubližovat,patrně však je to nemožné

10.04.2010 15:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí