Blázním

Blázním

Anotace: ...co to se mnou děláš...

kdo chce víc, nemá nic
ale já se nespokojím s málem
do svého polštáře řvu z plných plic
neovládám svou mysl, nejsem svým pánem

všechno z mé hlavy odlítlo pryč
jsi tam jen ty - tvá tvář, tvůj hlas
no tak si posluž, klidně mě znič
buď ale se mnou, neztrácej čas

vyžeň všechnu paranoiu ze me mě ven
bude nám dobře, uvidíš
pojďme žít náš společný sen
zkus to, nic tím neztratíš...
Autor Henry Chinaski, 10.04.2010
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Strixa, Hloupá Květinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí