Chtěl bych být

Chtěl bych být

Anotace: bez anotace, báseň mluví za vše

Sbírka: Bolesti a strasti

Chtěl bych být kapkou krvavého moře.
Chtěl bych být jak nevinné kuře.
Chtěl bych být černou notou symfonie.
Chtěl bych být posledním řádkem poezie.
Chtěl bych být písní opilého námořníka.
Chtěl bych být štěstím kominíka.
Chtěl bych být mlhou letního rána.
Chtěl bych být neumlčitelná vrána.
Chtěl bych být tvoje štěstí.
Chtěl bych být křikem dětí.
Chtěl bych být na jezeře měsíčním svitem.
Chtěl bych být ve vesmíru posledním světem.
Chtěl bych být tvojí touhou.
Chtěl bych být dotykem na tvých nohou.
Chtěl bych být slokou básníka.
Chtěl bych být stuhou koledníka.
Chtěl bych být na vlnách tvé lásky.
Chtěl bych být na čele tvé vrásky.
Chtěl bych být Kryštofova slova.
Chtěl bych být jako moudrá sova.
Chtěl bych být posledním bijícím zvonem,
s blížícím se mé lásky k tobě koncem.
Autor Richard Ježek, 11.04.2010
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, Demedalex, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nic z toho nějak nespíš není pořád ono...

15.04.2010 22:36:00 | Demedalex

Já bych toho chtěla:))).

11.04.2010 07:45:00 | CULIKATÁ

Chtěl bys být vším,jen né sám sebou...

11.04.2010 03:31:00 | ta.cupka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí