BLÁZNIVÁ

BLÁZNIVÁ

Anotace: věnováno Markétě a.b.m. ona už bude vědít........ ze sbírky "Vlci v hlavě"

BLÁZNIVÁ (věnováno Markétě)

Bušila na stěny, vmáčknutá do zdiva,
křičela u dveří krabice realit,
nikdo Tě neslyší, nikdo se nedívá,
Markéta bláznivá se neumí zařadit!
Spoutaná v okovech
brodí se náhrobky
po starých hřbitovech,
srdce se rozbuší, chce běžet do polí,
cejch pálí v rameni,
prázdnota nebolí??
Jak těžké kamení!!
Padá a tíží, bolí na duši!!

Večerní rosa se do sukně vpila,
sedí tu na mezi, v slepených šatech,
ta zrousaná sukně je vším, čím jsi byla,
nikdo se nedívá-teď, trochu se zachvěla,
jak slůvko "mami" v dětských hlasech
občas se zachvívá
Kam jsi se vydala??
Markéto bláznivá!!
Autor Houda, 11.04.2010
Přečteno 364x
Tipy 15
Poslední tipující: Kapka, Jeněcovevzduchukrásného, Koza, divoska_jaja, Psavec, komantytapel, hanele m., zenge, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ST!

09.09.2010 03:22:00 | Kapka

Pěkná,jiná, nějak nová ST Tvá Markéta Lazarová...

11.04.2010 10:22:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí