láska?

láska?

Anotace: ........

topim se v sobě jako vůl
proč mě tolik věcí sere?
protože nevim.
proč závidim
proč žárlim
proč kurva
je mi šoufl
od teď na padesát let či víc
Autor Jan D., 18.12.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí