..??

..??

Anotace: ..?

Má láska k Tobě byla jak voda jasná
osud to ví, se mnou nebudeš šťastná
srdce bez Tebe puká žalem
stejně byli jsme spolu - málem.
Nevím proč štěstí mé lásce nepřeje
plamínek v srdci už dávno nehřeje
shasila ho bolest a smutek
asi jsem nečinil dobrý skutek.
Teď však mi svítá nová naděje
plamínek rozsvítí a srdce zahřeje
Jen kvůli tomu, že vše zpraví čas,
už nemám sílu Tě milovat zas,
Tak lásko, teď říkám Ti sbohem,
kdo jsem, nebudeš vědět za rohem...
Autor ARAKAIN, 11.04.2010
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Básničkáříček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí