Musím ti říct

Musím ti říct

Anotace: jeden večer, jedna žena, kouzelnější než - li sama luna...je to píseň pro jednu slečnu, která mi totálně převrátila celý svět...

Čekala jsi na náměstí
oblečená celá v černém
a v šerosvitu lamp
Tvé oči zazáří

Já nechal jsem to být
byla jsi cizí
Já nechal jsem to jít
byla jsi přece cizí

chci ti říct
že jsi byla jako žena beze jména
musím ti říct
že jsi byla v hábitů stínu zahalena
já musím ti říct
já musím ti říct
já musím!

Vyzval jsem tě k tanci
tys řekla své ano
v tu chvíli zatočil se mi celý svět
a do teď nevrátil se mi zpět

Já nechal jsem to být
byla jsi cizí
Já nechal jsem to jít
už jsi ale nebyla cizí

Chci ti říct
že jsi jako hlavolam od kterého nemám klíč
Musím ti říct,
že nechci abys odešla pryč!
Já musím ti říct já musím ti říct
Já musím!
Nanana…


Teď měsíc je mi svědkem
a hvězdy sudičkami
Že na ten krásný večer
už nikdy nezapomenu

Já nenechám to být
Ty už nejsi cizí
Já nenechám tě jít ty už přeci nejsi cizí!!!

Chci ti říct
že se objevila tak krásně nečekaně
Musím ti říct
že jsi sestoupila jak anděl z nebes
Musím ti říct já musím ti říct
já musím!
Už neodcházej…

Jsi jako perla
kterou jsem objevil v moři
Jsi jako sen
který se mi vyplnil

Já musím ti říct já musím ti říct
já musím!
Buď mou!
Autor Lucian, 11.04.2010
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá Lucije, Vanilková Ninja, Kett, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí