Láska, Malování

Láska, Malování

Anotace: v čem se liší?

Prý motýlích křídel v dutině břišní rej,
pod srdíčkem našeho života čekání,
třepetání neklidných chvilek v rozrušení,
kdy v dotecích oddáváme se hrám na malování.

V tazích krásu z nebeských beránků vytaženou,
na papír jen v něžných čmáranicích pokládanou,
kdy slova už na vše nikdy prostě nestačí,
v objetí, kdy hrajeme si s tahy na milování.

Jen černou tuhou ze srdce polámaného,
tvé rudé polibky snaží se milovat,
kdy slyšíme cizí steny nad bolestí,
a přitom na ústech úsměv nám hrá.

A na polorozpadlé zdi pouze víla v šatech rozervaných,
láskou se prý její jméno v obyčejích nazývá,
prý k malování portrétů zvrhlých múz dokáže dopomoci,
po splnění jediného z jejích nesplněných přání.

Prý motýlích křídel v dutině břišní rej,
v tazích krásu z nebeských beránků vytaženou,
jen černou tuhou ze srdce polámaného,
a na polorozpadlé zdi pouze víla v šatech rozervaných.
Autor Láďa, 11.04.2010
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná i rozervaná víla stále někde čeká na svou záchranu. A možná bychom ji měli milovat za to, že nám jakožto Inspirace dokáže poskytnout i ta nesplnitelná přání.

11.04.2010 21:56:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí