vrak

vrak

Anotace: taky z vojny??

VRAK
(autor neznámý kamarád na vojně)

Slunce pálí, lidi smaží
na poli se Čuba snaží
čisté nebe nad hlavou
i v Týnu nad Vltavou

Voják klečí, ruce vzpíná
od motoru lehce dýmá
tahle práce pro mě není
bez vody a bez chlazení

Radš trefil bych tři zajíce
než hledal šrouby z ojnice
kdysi, že to auto bylo
ze silnic se vytratilo

Radši vozil bych se na slonu
než hledal kusy motoru
jaké ale kusy byly
po cestě se vytratily

Tak radši jezdím v traktoru
než s ostatníma kolonu
Autor slamtron, 18.12.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí