Jsi...

Jsi...

Anotace: když se na tebe zadívám, je to jako bych viděla skrze nebe...

Bože jsi tak nádherná,
že tají se mi dech,
ne jen závěs zatažený,
když ležíme na zádech.

Jsi nádherná jak květ,
ne jen tvůj parfém,
ale kůže co mámí mě hned.

Jsi nádherná,
jak luční zahrada,
ne jen v létě,
jsem jak ryba a ty návnada.

Jsi tak nádherná,
mé oči tě vidí,
ne jen ráno tě člověk
miluje a sám se stydí.

Jsi tak nádherná,
jak obrázek malovaný,
ne jen Picasso,
ale jsem kůň a ty mé laso.

Jsi tak nádherná,
že nevidím nic jiného,
než jen tebe.
A ne jen ve spánku,
ale jsi nádherná,
jak mořské nebe!
Autor Izzik, 11.04.2010
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí