Ona

Ona

Anotace: ona

Jak neviná, jak krásná
zdála se být.
Však první dojem dokáže pomýlit.

Byla jak dým, jak pára nad hrncem
co chvíli tu je a chvíli zas není.
Už na tom nesejde čas všechno změní.

Chladná jak led až zamrazí v zádech.
Já lásku jí dal, nejspíš nic nečekal

Pak najednou srdce mé cítilo žal,
vždy když jsem ji vídával.
Já nikdy už nechtěl jinout,
tak noci plakal jsem pod peřinou.

Doufal jsem, že najdu jinou slečnu tak výjimečnou,
která pomůže mi zapomenout.
Však myslel jsem dál na tu malou, líbeznou,
co chtěl jsem obejmout.

Jak bývá, jistě znáte,
ona nechtěla mě.

Že by snad anděl co potkal mě kdysi,
byly to hezké, ba překrásné časy.
Však něco končí a něco začíná,
to pro mě není novina.

Jak zjevila se tak zmizela,
ne ze vzpomínek, však z života..
Autor hordekle, 11.04.2010
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Niky88, Ejí, Avola, PPetrushka, ta.cupka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji . Čas kterého moc není..:)

13.04.2010 18:28:00 | hordekle

Pěkná, od srdce. Ale moc bolavá. Čas všechno odnese...snad :)

12.04.2010 12:27:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí