Zapeklitá hra

Zapeklitá hra

Anotace: když dva hrají svoje hry..

Nevěříš mi, že mě každý večer jen tma objímá,
nevěřím ti, že ona vedle tebe jen usíná,
nevěřím ti, že bys někdy měl o naši lásku strach,
netušíš, že kvůli tobě mám slzy na řasách.
Až si my dva začneme věřit jednou,
hvězdy na nebi údivem zblednou,
teď však v nočním tichu při svitu měsíce,
bojím se našich hráčských lží nejvíce.
Přestaňme si už jednou provždy navzájem lhát
a dokaž mi, že se nemám čeho bát.
Autor callmyname, 12.04.2010
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Izza, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se ti povedla a u mě za...ST

18.02.2011 01:53:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí