8.12.2005

8.12.2005

Anotace: ach jo...

Na západní frontě ticho a klid
právě skončila naše malá válka.
Chce se mi z toho všeho blít
pročpak mi tě zabila dálka?

Bílým šátkem nikdo nemává
ani jeden z nás další mír nechce
Přesto klidný spánek mi to nedává
zapomenout nelze lehce

Po kruté střelbě slov bolest zůstala
a rány, které se špatně hojí
Někde uvnitř touha zoufalá
a duše...duše, která se bojí

Rozdělila nás dálka
a zůstalo jen pocitů pár
Skončila něžná válka
a mezi náma zbyl jen svár!
Autor Sorrow, 18.12.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí