Rozbitý hrníček...

Rozbitý hrníček...

Anotace: Ptám se Vás...

Když tě odváděli...
Rozbil si hrníček...
Střepy jsem smetla po neděli...
A uložila do barevných krabiček...

Čas plynul...
Jak v potoce voda...
Někdo v nás zhynul...
A ty?? Zjevil ses znova...

Chceš lepidlo...
A napravit chyby...
Jsi za noci strašidlo...
A povídáš kdyby...


Žal píšu do básniček...
A ptám se Vás!
Jde slepit rozbitý hrníček??
Jdou slepit střepy v nás??
Autor Izza, 12.04.2010
Přečteno 426x
Tipy 7
Poslední tipující: Nevýslovná, Niky88, Avola, Marfuša, modrá...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když ho slepíš, nikdy už nebude tím, čím býval původně.

16.06.2010 17:57:00 | Nevýslovná

Rozbitý hrníček slepíš,ale jak dlouho z něho můžeš pít než zase praskne?To ti nikdo nepoví...

12.04.2010 14:37:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí