Zatím jednou..

Zatím jednou..

Anotace: čti a uvidíš

Zatím jednou jsem tě viděl,
zatím jednou jsem tě slyšel.
Jen jednou sem se ti díval do očí,
jen jednou jsem měl možnost ti "Říct moct ti to sluší"
Stačilo jednou ti napsat "Ahoj" a už jsem na to zvyklý,
jen jednou jsem zvedl telefon a už jsem na to závislý
Tvůj úsměv tvé oči jen jednou,
a nedá se zapomenout.
Tento text je zvláštní Víš?.jen jeden důvod,
protože je pro holku jménem Tish.
Padá hvězda která rozzářila celý nebe,
Hvězda která patří člověku jménem Lacoste.
Honem honem něco si přej..
už vím už vím vidět tvůj zářivý obličej.
Jednou a....
Autor Lacoste, 12.04.2010
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: ta.cupka, zelená víla, Marfuša, amores peros
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny začátek,bella:)

13.04.2010 02:46:00 | ta.cupka

díík:)

12.04.2010 22:27:00 | Lacoste

Vítej mezi nás, dobrý začátek

12.04.2010 20:37:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí