Půlnoční

Půlnoční

Anotace: Pro mého Rozrucha.

Tvé básně mi zacelují rány,
zvládneme naše běsy.
Je to jak hra na varhany,
bere dech i děsí.

Stokrát mě pošli pryč
a já přijdu vždycky
máš přeci k mé duši klíč
mít ženy rád je lidský.

Ze světa nám je nanic.
Kráčíme po ostří nože
Neznaje žádných hranic
Zapálíme hříchem lože.

Miluju tě víc a více
ať z vteřiny je hodina
Zhasíme všecky svíce
Už není to hra nevinná!
Autor Striga, 12.04.2010
Přečteno 443x
Tipy 20
Poslední tipující: Eru Alonnar, Veru, Gabrielle, 4LJFilip, Fenceless, bejbyyyy, labuť, zelená víla, CULIKATÁ, rezina, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip!

12.10.2010 14:25:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí