Jsem..

Jsem..

Anotace: není potřeba

Nepovedené semínko
kterému nebylo přírodou přáno

Jistý vítěz
který ještě nemá vyhráno

Horký popel
světem odklepnut do popelníku

Špatný básník
zapomenut v krátkém okamžiku

Kilometr
měřící sto tisíc metrů

Hadr
hozený jen tak do větru

Šašek
jenž našel svou princeznu

Dítě
co umírá beze snů

o Tobě
bez Tebe
tak mi dej ruku
a pojďme vstříc životu.
Autor Larey, 12.04.2010
Přečteno 331x
Tipy 12
Poslední tipující: PPetrushka, ilona, Denael, labuť, carodejka, Květka Š., Zuzana Nečasová, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbila. Pro mě jsi dobrý básník. ST.

16.04.2010 19:35:00 | PPetrushka

někdy je těžké říct, kým ve skutečnosti jsme... ST

14.04.2010 21:37:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí