Ilya Gerasimov

Ilya Gerasimov

Anotace: Zde !Anotace!

Jsi mou tohou, jsi mé pokušení
jsi mým vysněným princem na bílém koni
však ubíjí mě věčné snění
že nejsem ti tak blízko jako oni.

Den co den mi písně zpíváš
však mluvit na mne nesmíš
noc co noc mé tělo líbáš
však dotknout se mne nesmíš.

Jsi skutečným snem
jemuž vůbec nerozumím
však každým novým dnem
s Tebou o všem mluvím.

Přijď dnes jako zítra
Princi, laskej mé tělo!
Vždyť pojí nás víra
ža tak to bude, je a bylo

-nedosažitelní-
Autor amores peros, 12.04.2010
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, CULIKATÁ, Ante portam inferam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsou lidé/duše, které nikdy z těch našich smazáni nebudou... ST

24.04.2010 11:37:00 | Denael

Nemůžu, Ilya je nesmrtelný, tudíž ON NIKDY smazán NEBUDE!

20.04.2010 17:19:00 | amores peros

Už to smaž :D

19.04.2010 20:58:00 | Ante portam inferam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí