Slovo

Slovo

Anotace: .....

Jen tak bloudím po světě
Když nevím, co myslet si
Jak smutné slovo ve větě
Žal vyjadřující.

Slovo, co na každém stopu zanechá
Dotkne se všech srdcí
Snad už ani nedoufám
Jen zvadle ležím, uprostřed noci.

Kroužím očima svýma
Nepřemýšlím, nemyslím
Chlad jen cítím
Je mi zima...
Autor Iwushak..., 12.04.2010
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Avola, zelená víla, Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí