TOUHA

TOUHA

Anotace: pro VJ :/ trpím...

Můžu být dospělá, můžu být dítě
němě se utápět ve své naivitě,
jenže kdo chycen je do tvojí sítě
umírá pro pocit, pro pocit mít tě.

Prý je to jedna z těch ďáblových pastí,
bolest a trápení, domov jim vlastní
pro mě však budeš vždy krvavou slastí
trpícím polibkem, nechtěnou vlastí.

Jsem tvojí panenkou, ty jsi mým pánem
muč mě a týrej mě, k smrti až málem
rozbij mou naději, udus mě šálem
buď se mnou do noci, odejdi s ránem.
Autor klajusenka, 12.04.2010
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

31.10.2010 18:19:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí