zraněné

zraněné

Anotace: ... káně ...

.
hledá se
zraněné
ve světě

když právě
ztracené
ze stráně

chtělo by
nahoře
své mámě

pod křídly
tak marně
naříkat

je na dně

mladé pak
rovnat chce
zas vztekem

nazpátek
svůj zobák
kamenem

žaludek
převrátí
nadvakrát

z ponravy
chlupaté
paličák

a pak chlamst
ve vzteku
obrací

na horu
snad všechny
kameny

zraněné
však mámě
to káně

nezalká
proč taky
když křídla

dál rostou
poprvé
zamává

ve vírech
z výletů
do světa

široká
voněla’s
zdaleka

a káně ?
bývalo
jím pořád

za tebou
muselo
.
Autor a_tao, 12.04.2010
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, isisleo, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí