Láska je jako

Láska je jako

Anotace: přirovnání.................

Hvězda, která padá z nebe na zem,

která plní všechna tajná přání.

A nemusíš být zrovna blázen,

a nemusí to být jen klam, či zdání.



Slunce, které svítí a dá třpyt,

z kterého nás oči bolí.

Dá tělu, duši vnitřní klid,

a všechny rány zhojí.



Luna, která lásku hlídá,

která je jí znamení.

Při které se láska vzývá,

ze které pak pramení.
Autor lukinikitičenko, 12.04.2010
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí