VZPOMÍNKA

VZPOMÍNKA

Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"

VZPOMÍNKA
(věnováno Editě)

Za oknem se mihla, jen na chvíli
ta žena a její tvář
snivě roztoužená, v očích zář
jak plameny svící by ji uvily
jen prošla a zmizela mi
jak z listů krůpěje, jak noční tíseň
jak v písku stopy zanechané gazelami
když se dopěje a skončí stará píseň
však přece v mysli mám vtisknutý
ten obraz
letmý úsměv, ruky kynutí
jak starých bájí odraz
co je v nás, nastokrát
a čas od času tě přinutí
si vzpomenout
když to nečekáš
-a já vzpomínávám rád.
Autor Houda, 13.04.2010
Přečteno 467x
Tipy 18
Poslední tipující: Kapka, bejbyyyy, Psavec, zenge, harmony, Květka Š., labuť, divoska_jaja, Giginka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST taky mám rád Editu(Piaf)..:)

13.04.2010 16:43:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí