Počúvam..

Počúvam..

Anotace: .. Ťa

V mojich snoch nemlčíš
ber ma za slovo
bdenia zvyk odhodím
ako olovo
nebudem chodidlá
drieť v prachu Zeme
vo mne byť tým, kým chcem
prasila drieme
a ako vlna
sa vzpína nad prúdom

poznám sa
viem, čo s tým
večným nekľudom
odletím v mihu tam
kam si len zmyslím
nebudem lúčiť sa
s úsmevom kyslým
nahý a bezbranný
s hviezdami v hlave

chcem byť viac, než iba
anonym v dave
nedám si krídla vziať
kto lietať skúsil
plaziť sa nemôže
by sa zadusil
nemlčíš - čo na tom
že iba vo sne
počúvam Ťa, až kým
hlas Tvoj nedoznie
umlčaná bozkom
pod svetlom Luny..
.. tiež sa Ti sníva
ten sen láskyplný?
Autor Petbab, 13.04.2010
Přečteno 295x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Larey, Kett, Mišiačik, Divoženka1, sophia92, bejbyyyy, Psavec, isisleo, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné

16.04.2010 16:30:00 | Larey

koniec nádherný...ST!

15.04.2010 15:06:00 | Mišiačik

...určitě se mu taky zdá...

13.04.2010 14:50:00 | modrá...

Ach ty sny...

13.04.2010 13:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí