Děkuji

Děkuji

Anotace: Neděkuj.. Za chybu plať...

Děkuji, za každý nový den
Děkuji za to, že mohu vstát,
dýchat za Tebe a milovat
/člověka v mlze tvořené tajemstvím/

/Nebudu děkovat za to, že´s mě opustil,
nebudu prosit o návrat
Mohla bych žebrat o sílu nenávidět,
ale nebudu/

Avšak...

Chtěla bych Tě nenávidět,
za to, že´s mě přinutil vstát,
za to, že Tě musím milovat
a chci pro Tebe dýchat...

Chtěla bych Tě nenávidět,
nechal si mě stát,
ve tmě samotnou
a odešel´s někam do neznáma...

/Přitom jsi mě donutil myslet na jiného člověka,
než na sebe samotnou/




/Dýchám, abych viděla
intimitu dávných,
pohledů Tvých/
Autor Sajurii, 13.04.2010
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí