Černý Anděl

Černý Anděl

Anotace: Já mu vážně nerozumím

Černý Anděl městem prochází,nikdo neví co mu schází.U kašny spatří bílého Anděla,to,že jí najde věděla.Černý Anděl bílému podá růži červenou,potom spolu ulicí jdou.Černý Anděl se jménem co nese mnoho tváří,bílí Anděl chrání ho svou září.Bílí Anděl co ho miluje možná až moc jeho halí černá noc.Prochází spolu městem,lidé ukazují naně prstem.Červená růže uvadá,život toho druhého je pro ně záhada.Černý Anděl od bilého odešel,bílí Anděl nevěděl kam šel.Hledala ho všude,prošla celí svět,chtěla slyšet důvod,chtěla slyšet těch pár vět.Našla ho,našla ho na vrcholku hory,kde nebe se zemí se pojí.Černý Anděl otočil se tváří k ní.Neřekl jí důvod,neřekl jí těch pár vět,jí zhořkl lásky med.Odložila křídla i svou svatozář,už nehalila jí bílá zář.Černý Anděl s prázdným pohledem sleduje její počínání,jí to slzy do očí vhání.Ve vteřině si přála jeho život,přála si sama pro něj vykopat hrob.Prosila Boha ať vezme si jí k sobě zpět,doufala,že Černý Anděl řekne jí těch pár vět.On je jak socha kamenná,ona už neví co proněj láska,přátelství znamená."Černý Anděli,proč neukážeš svou pavou tvář,proč stále masku nosíváš?" Neslyšíjí nevnímá,bílí Anděl pod jeho křídly svůj smutek ukrývá.
Autor ANT, 19.12.2005
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí