První otázka prvního potěšení srdce

První otázka prvního potěšení srdce

Anotace: a to láska a hudba je

Sbírka: Noční košilka

Rychle plynoucí řeka jemných
procítěných dotyků
Čerň na dřevě s bílými zuby
z plynoucích tónů krásy

Ruce roztažené, hbité prsty
tanec po místech určených vyvoleným
nebo prokletým
obyčejný dech se rozplyne v hluku

Oči zavřené, uši nastražené
dýchání k ukázce citu a pocitu
rozlévání zvuků plní duše oceánu
a ty naplňují poušť běžných

Dřevo se hýbe, proudí vzduch
uhlí a krev stromu tomu přihlíží
vlasy živých, zdroj zvuku
a to láska a hudba je
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Házté, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí