Dravci

Dravci

Anotace: Lyrická báseň

Jsme svobodní dravci, co spolu létají,
slunce zlatí naše velká křídla,
hledáme průzračná vodní zřídla,
paprsky slunce nás hladí a laskají.

Na bílé skále se líbáme potají,
tak jako ti dva mladí z dědiny,
v lásce také znají své výšiny
a v budoucí štěstí, jako my, doufají

Dnes jsme je zase zahlédli ráno,
ústa šeptala slovo: Lásko,
smíš, smíš se ve mně rozplynout, ano.
Autor Venuše 1, 14.04.2010
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí