Život

Život

Anotace: jak málo stačí

Život

Proč žiješ svůj život
když ho nemáš rád?
Snad jen pro to
že jsi se narodil?

Proč koukáš se do noci
když ji nenávidíš?
Ráno zas přijde probuzení
samo a bez pomoci

Jít tak světem, planinou
modré nebe nad hlavou
jednu kapsu děravou
tak to bych si přál

Potkávat se s oblohou
a být stále na nohou
milovat se s přírodou a nebýt sám
tak to bych si přál

Bez peněz a zábavy
bez nějaké oblohy
jít světem a být zdravý
tak to bych si přál
tak málo bych si přál
Autor slamtron, 19.12.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí