Zrození lásky

Zrození lásky

Anotace: pro zamilované

Zrození lásky

1/ Když náhoda je potká
sejdou se někdy snad
ta co chlapa miluje
a ten co ji má rád

Mají v srdcích oheň
a pořád sladkej strach
aby ani jeden
se neotočil vzad
a nechtěl vzdát

Do očí si hledí
a umí si v nich číst
ve své knize lásky
otáčí první list

2/ Teď poznají své city
a touha v nich se rozohní
ruce své jen málokdy rozpojí
pak v obětí si myšlenky chtějí číst
a ve své knize lásky
obrací druhý list

3/ Tu ústa její s jeho
se těžko poznají
když milá slůvka
tiše šeptají
o tom, že i v srdcích
chtěli by si číst
a ve své knize lásky
obrátit další list

4/ List líbání a žáru
co lidé poznají
když si první noci
lásku vyznají

Když ví, že patří k sobě
jeden druhého se nevzdají
a kniha lásky potají
další list jim odhalí

5/ V něm není slovo Ty
není slovo já
už jenom pouze My

Teď oba vášni průchod dají
a city své si vyznávají
už jen tiše šeptají
a na nic se neptají

Vše – dny, noci patří jen jim
nenechají se rušit ničím
ví, že jeden pro druhého
žil by, dýchal, pracoval
dávno už z těla svého
srdce své mu daroval

Další strana v knize lásky
jmenuje se rodina
to už ale jiný příběh začíná
Autor slamtron, 19.12.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí