Krátka jízda

Krátka jízda

Anotace: Na začátku cesty nikdy nevidíme, jak dlouhá bude, ale jednoduché obvykle nebývají žádné

Pohonná směs -dvě misky s medem
Asi to nestačí. Asi nedojedem
Je to tak!
Ale pro krásný city mám vždy celý náklaďák
a za těch pár mil to přece stojí!

I když jsme trasu zapomněli
I když se bojím zaplnit všechna prázdná místa
Aby po srážce nevznikla ještě větší díra

Protože rány krvácí i po krátkém boji
a jsou takové, co se Nikdy nezahojí!
Autor Magna, 14.04.2010
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Javavia, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivé

14.04.2010 17:09:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí