Hajzlík

Hajzlík

Anotace: * * *

Jsi hajzlík, proč jsem ti jenom věřila?
Měla jsem podezření, trochu tušila,
že nemáš v sobě kousek odvahy,
jen sliby, falešné vytáčky a průtahy.

Obrovskou horu nesplněných snů,
bez Tvojí něhy nikdy neusnu.
Tvé představy jsou voda na mé touhy,
na nalomení duše máš neskutečné vlohy.

Dostal ses do mých černých myšlenek,
jsem ženská silná však jenom na venek,
uvnitř se všechno štěstí láme na střípky,
navždy mi vejpůl naivní srdce rozštíply.
Autor NováEli, 14.04.2010
Přečteno 350x
Tipy 13
Poslední tipující: Divoženka1, kuskus pruhovaná, Niky88, Psavec, Javavia, Giginka, CULIKATÁ, CORONATION
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jednoho takového
ve své sbírce mám.
Nejdřív jsem plaka,
teď už po něm nestrádám.

15.04.2010 16:52:00 | kuskus pruhovaná

Smutná, pěkně napsaná.

14.04.2010 15:25:00 | Javavia

Krásná a smutná...

14.04.2010 15:17:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí